Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Ofrivillig uppvärmning och öl i målet

I lördags fick jag en högst ofrivillig uppvärmning inför Lidingöloppet! Jag åkte KOMMUNALT i god tid till Lidingövallen och hämtade ut mitt startnummer, lämnade värdesaker, gick på toaletten och börja gå mot starten. Hade sett på kartan att starten var en bit från mässområdet. Men så ser jag plötsligt hur två börjar springa och upptäcker hur oroväckande lite folk jag ser med startnummer. Så jag börjar också springa trots att det är ganska långt kvar till start. Jag springer och springer tittar på klockan och nu är det bara några minuter kvar till start! Jag ser hur de andra två löparna ökar takten och det är bara att hänga på. Och överdragskläderna! De skall ju lämnas in! Jösses vad bråttom! Äntligen ser jag starten och hör speakern “EN MINUT till start!”

Springer ut på gräsmattan mot en stor skrinda och kastar min påse till några funktionärer som fångar och skriker skynda efter mig. Precis när jag hukar mig under avspärrningen går startskottet och jag springer ikapp klungan med andan i halsen. Jag hann men vilken rysare! Och 2km (eller hur långt det nu va) snabb löpning innan själva loppet var minst sagt en annorlunda uppvärmning!

lidingö

Det var ett roligt lopp men som jag nog trodde skulle vara ännu jobbigare i och med alla backar men lika mycket som det gick uppför gick det nerför och det vara typ bara att rulla ner. Nu sprang jag “bara” 15kilometer men det kändes som 10 kilometer för det hände så mycket!

I mål kom jag och det bjöds på bananer, bullar, kaffe och öl.  Ja! Öl! Ett alkoholfritt öl som hette Erdinger.
Fullt med B9 och B12 för att hjälpa till med återhämtningen! En flaska på 330mil innehåller bara 82kcal. Väldigt uppfriskande och god efter löpningen vill jag lova!

 

erdinger

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons