Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Tough Viking, mitt första hinderbanerace

Vi klarade det! Tough Viking 15 kilometer 2015!  Vi har gjort det! Älskar alltid känslan av att vara i mål. Att jag har  tagit mig från punkt A till B och klarat av de hinder och prövningar som varit på vägen. Bokstavligt talat den här gången! 15 kilometer löpning i terräng, med olika hinder, vatten och geggamojja var ingen barnlek!

Men strömmen var värst! Jag kan inte ens beskriva hur hemsk den var och jag trodde inte, kunde inte ens föreställa mig att den skulle kännas såååå hemsk! Kan bara säga att jag fick två rejäla kyssar, skrek som en tjej och fick  panik. Ganska otufft men som tur är man i mål så fort man passerat elhindret.  Men utan att överdriva är det något av de VÄRSTA  jag varit med om (ryggmärgsprov kommer på första plats sen detta)  Sportfoto lyckades till och med fånga min förtvivlan på bild.

sportfoto_Tough_Viking_

 

Bortsett från det läskiga elhindret var Tough Viking ett grymt bra arrangerat lopp och jag hade jätteroligt! Sen är jag så glad att jag sprang med min underbara vän Rebecka som  imponerade stort på mig med sin styrka och Power.  Hon flög över hinder efter hinder likt en gasell och till och med när hennes byxor fattade eld vid eldhindret bara skrattade hon! Tuff brud! Överhuvudtaget är jag imponerad av alla som körde Tough Viking och den medmänsklighet alla som sprang visade varandra. De vassa armbågarna var kvar hemma och hade byts ut mot omtanke, peppande ord och en hjälpande hand till de som behövde. MER TOUGH ATTITYD ÅT FOLKET säger jag bara!

tough viking.4tough vikingtough viking.5tough viking.6toughviking.3tough viking.3

Av någon outgrundlig anledning längtar jag redan till nästa år! Till nästa lopp! Vi sprang på 2,20 och det vore ju kul att förbättra sig lite;)

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons