Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Uthållig & Stark med Frida

Använd vätskebälte och spring bättre

Använder du vätskebälte när du springer? Om inte börja med det vid de distanser som är från en mil. När du får i dig vätska under löppasset kommer din löpning och milen återhämtningen att bli mycket bättre! 
Jag använder ett vätskebälte från SILVA Distance Trio som har tre stycken medelstora flaskor. Finns bälten som har mindre och fler flaskor men det är individuellt vad som känns bäst för dig.  Till en början tyckte jag att det kändes tungt att springa med ett vätskebälte, är ju ändå samma tyngd som tre colaburkar, men att kunna dricka under löpningen och dess fördelar väger definitivt över.löpning vätskebälte

För att läsa mer om Trio bältet besök silva.se. Finns under SPORT och CARRY SMART flikarna.

 

Annons

Lämna en kommentar