BLOGGMENY
Uthållig & Stark med Frida

Women´s halvmara, check!

I mål kom jag och med mycket bättre tid än förra året! Glad, nöjd och blodad tand! minlöpoutfit

Dock glömde jag lägga till en liten grej på min checklista! Nämligen astmamedicin!! En timma innan start insåg jag att den va slut!! Panik! Var bara att skynda till närmsta apotek och tur va det.  Under loppet fick jag ta tio doser! Nedrans luftrör! Ni hör, jag är inte direkt född löpare och med en bråkig hälsena är mina förutsättningar för att springa direkt urdåliga!

Just därför måste jag motbevisa mig själv och kommer  därför i år köra Triathlon och Marathon. Ja, du läste rätt. Hoppas inte att du satte i halsen!

Våra kroppar klarar av så mycket mer än vi tror och jag vill påvisa det. Det går att kliva utanför både en och två kanske till och med tio komfortzoner. Och vad skulle livet vara utan utmaningar? Det är väl därför vi springer olika lopp? För att förbättra sig själv, utvecklas och testa nya saker. Få nya erfarenheter och vara med om äventyr!

Jag sadlar inte om, jag älskar min styrketräning och olympiska lyft men jag kommer en tid framöver helhjärtat satsa på Triathlon. Varför?
För att jag inte kan simma och har en ganska halvkass löpergonomi. Vad är inte bättre då än att satsa på Triathlon och lära sig det?

Hoppas att du följer min resa och utveckling och kommer med glada tillrop!

 

Mer om gårdagens arrangemang! Bra bana, jag kroknade ganska rejält de sista fyra kilometrarna men lyckades ända spurta in i mål. Tog i lite i överkant och kunde knappt få luft när jag passerade målgång och tog flera minuter innan jag kunde ställa mig upp. 2.16 stannade klockan på. Klart mycket bättre än förra året men fortfarande stor förbättrings potential!

Att få bubbel vid målgång är en otrolig lyx och förhöjer verkligen känslan av att vara i mål! Sen After Run med macka, mumsmums, chokladboll och kaffe är ju helt fantastisk! Samt en goodiebag och ett dussin ägg!
Jättebra lopp och jag ser redan fram emot nästa år  och hoppas att detta kan bli en årlig tradition för mig! Om inte annat så skall de bli spännande att se vad de hittar på för olika smycken varje år!

bubbelafterrunfikaafterrungoodiebagochäggWomans-5Womens-29livetvmedalj

Annons

Lämna en kommentar