Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Uthållig & Stark med Frida

Löpare borde cykla!

Det låter kanske konstigt men fler löpare borde börja cykla!

Förutom att det är fantastiskt roligt och att jag själv har blivit riktigt hooked på landsvägscykling är det en väldigt bra variation för löpare. Ja du blir bra på det du tränar men för att även hålla sig skadefri är det bra med variation. Min onda, stela hälsena som jag bråkat med i några månader och som får mig att stapla ur sängen på morgnarna är efter ett cykelpass, utan att överdriva,  mjuk, medgörlig och smärtfri. Känns nästan som ny!

Så mer cykling för löpare! För egen del är det en veckas cykling som påskyndat min läkning, återhämtning med min onda hälsena och kommer göra det möjligt för mig att springa en halvmara på lördag. Nämligen Womens Health Halvmara! Jag skall ärligt säga att jag varit orolig för om jag skall klara av det på grund av smärtan jag haft. Men efter en vecka på Playitas med 2-3 träningspass om dagen och 3 långa cykelpass mår min hälsena bättre än på länge! Även mina höfter känns starkare och uthålligare. Tips! Skaffa vadderade cykelbyxor. Lärde mig av egen erfarenhet att det är bra att ha

cykelplayitascykelturplayitascykeloutfit

Men som sagt på lördag smäller det så nu börjar uppladdningen med en god nattsömn!

Hörs i morgon och då kommer jag berätta allt om min uppladdning!

 

 

Annons

Lämna en kommentar