BLOGGMENY
Uthållig & Stark med Frida

Nyöppnad Yogastudio i Hammarby Sjöstad

Gratis yoga i en vecka!
Läs vidare kära du så ska jag förklara.

Efter pressfrukosten förra veckan Frukostrelease Yoga Worldsom ägde rum på Jungfrugatan i den fina yogastudion Yogayama, fick jag nys om att de även skulle öppna en Yogastudio i Hammarby Sjöstad. Mycket riktigt den 16 mars slog de upp sina portar och jag spanade in deras hemsida för att få lite mer info. Och såg att om du laddar ner deras app (sök yogayama i appstore) får du en veckas gratis träning. Jättespännande!

Så spana in deras hemsida, ladda ner appen och yoga mera!
www.yogayama.se
Adress: Hammarby Allé 56, Stockholm
Själv tänkte jag redan 06.30 på onsdag testa deras Ashtanga Yoga 205 min.

Ska bli jättespännande att testa!
Kommer du och håller mig sällskap?

Annons

Lämna en kommentar