Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Inspireras av din omgivning!

Inspiration, inblåsa, väcka liv i. Inspiration vill säga, ett stimuli som sätter igång din mentala verksamhet. Inspiration behövs för att du skall hålla dig motiverad, orka fortsätta mot ditt uppsatta mål. Utan inspiration är det mycket svårare att ha motivation. Och utan motivation, ja du vet. Lätt att börja slarva med kosten, missköta sömnen, skippa träningen osv. Till skillnad från när motivationen finns där. Då är ju allt busenkelt och liksom bara går av farten! Det känns inte som att du offrar något eller får kämpa.

Så vad gör du för att hämta inspiration?

Idag blev jag inspirerad av en person jag tränade jaggladmed. Det var inte planerat att vi skulle träna utan vi råkade springa på varandra. Det som inspirerade mig mest är inte att hon är 40+, har 2 barn och är i en fantastisk form utan hennes självklara ord “jag vet att jag är bra“.  Visst är det underbart! Jag gillar det i alla fall! Någon som slår sig själv på bröstet och inte räds andras, ja vadå? den svenska Jantelagen. Lagen som slätar ut det som sticker ut. Lagen som vill dra tillbaka det vita in i gråzonen, tillbaka till landet lagom där alla är lika bra och ingen är bäst. Där vinnaren helst blygt skall titta ner i golvet och nästan beklaga vinsten för att vi skall kunna unna hen denna. Ja för ve och fasa om hen stolt hade spatserade med sin vinst, vilken uppblåst och egocentrerad propp denna hen vore och snacket skulle varit igång. För skryta är inte ok, eller hur. Skryta är något fult. Eller? Vad tror du dina barn mår bäst av att lära sig; att det är helt okej att säga att dom är bra på något eller vara tyst om det?  Bestäm själv.

Oavsett så inspirerades jag av hennes sätt. Skall nog anamma lite av hennes “jag är så bra-attityd” och tycker att du borde göra detsamma. Vi är alldeles för många kritiska gnällspikar därute. Både mot oss själva och andra! Jag säger Word på den så hörs vi snart!

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons