Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Skönhet och modeUthållig & Stark med Frida

Är det möjligt att få tag i en vanlig semla?

Alla Hjärtansdag och Guldtassen igår! Det var en riktigt lyckad gala med tårar , sång och skratt i mängder! Operasångerskan Malena sjöng och jag och tre andra komiker  stod för skämtandet. Headliner var den etablerade komikerna och gamla räven,Tomas Oredsson! Han var min lärare i Standup för många år sedan när jag gick en kurs på Norra Brunn. Gissa om jag blev glad när han sa att ett av mina skämt var riktigt roligt. Riktigt roligt! 🙂

Som pricken över i:et  inbringade galan 25.000kr till Hundar Utan Hem!

Stort tack till alla inblandade för denna fantastiska afton och extra tack till Magdalena Bibik-Westerlund som anordnat kvällen!

Tack Härliga Hund   Orijen och Kong för  goodiebag. Alice är superglad för sin Nalle!  Vill din hund också ha en sådan tålig Kong nalle tryck här .

Jag har aldrig brytt mig särskilt mycket med Alla-Hjärtans dag och jag minns i skolan hur jag förväntansfullt hoppades på att få en ros från någon hemlig beundrare. Något som aldrig hände såklart. Däremot var vi ett smart tjejgäng som kommit överens om att bomba varandra med rosor! Så några extrema men från Valentines dag fick jag i alla fall inte. Och när vi ändå är inne på den typen av jippon.
Åt du en semla på fettisdagen?
Är ju nästan omöjligt att få tag i en enkel, traditionell semla som inte är gluten, vegan, gjord på cocosmjölk och så vidare. När jag väl bestämt mig för att fira Alla -Hjärtans dag med en semla verkade hela Hammarby Sjöstad fattat samma beslut och jag fick stå sjuuukt länge i kö. Men en semla blev det. Och vet du. Även en Alla -Hjärtans dagpresent!

En klocka från Oddesty Watches 🙂

Åt du någon semla på fettisdagen? Hur föredrar du din semla?
Firade du Alla-Hjärtansdag? Vad gjorde du eller är det bara trams?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons