Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning.Uthållig & Stark med Frida

Från toppen till botten på ett ögonblick!

Det går upp. Ner. Framåt. Bakåt. Du förstår säker att jag syftar på min rehab eller snarare lååååångsamma läkeprocess!  Igår kändes kroppen och nacken toppen! Jag var på gymmet cyklade i den där sittcykeln i 40min, gick på löparbandet i 20min och höll sen igång hela dagen. Fixade hemma, diskade, gick ut med hundarna, fikade med några kompisar och gjorde mig i ordning för att gå på ett event med We fight for Kids Future. Dom skulle presentera sitt projekt och fightern Madeleine Vall Beijner (som jag intervjuade för ett tag sen) och hennes  tränare Igor Ardoris  skulle föreläsa om “Stark på insidan”.

Jag kände mig förväntansfull och  slog på stort och tog en sko med klack. Big mistake! Det påverkade min hållning och framförallt min känsliga nacke och där på bussen från Odenplan drabbades jag plötsligt av yrsel och det kändes som att nacken stelopererat sig!  Riktigt obehagligt! På eventet såg jag till att sätta mig så att jag inte behövde vrida på huvudet men det var svårt att slappna av.

På lördagsmorgonen var jag extra trött, hade spänningshuvudvärk och nervsmärtor i fingrarna. Nacken var stel och öm. Trots det ville jag gå till gymmet. Bara cykla liiite. Lugna mitt sinne och få cirkulation i kroppen. Det kunde väl knappast skada!? Men jag tog mitt förnuft till fånga och spenderade istället lördagen med en varm vetekudde hängandes över nacken och i olika ryggpositioner görandes mjuka yogarörelser (okej, okej en och annan serie också)

Tur det finns gott te, mjukisar, tre hundar som alltid vill gosa med mig och att mina nya glajjer från Specsavers kommit. Just nu har dom ett erbjudande!
Gratis glasögon när du köper synundersökning för 345kr! Kan det bli billigare?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons