Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

 

En rolig pressrelease från klädesmärket SOC damp ner i min mailkorg häromdagen. SOC vill inspirera fler att yoga och lanserar nu i januari en yogakollektion med plagg för flera typer av yoga! För att ytterligare förstärka satsningen har SOC även inlett ett samarbete med en av Skandinaviens ledande yogisar, Josefine Bengtsson, som kommer vara yogakollektionens ansikte utåt.

Det är en fantastiskt kvalitetsgaranti som gör att vi kan inspirera fler att utöva yoga och leva aktiva liv. Genom ett mer långsiktigt samarbete får vi nu ta del av Josefines kunskap, glädje och helhetssyn på hälsa och livsstil som vi delar, säger Angelica Larsson, PR chef Stadium.

Plaggen i kollektionen är miljömedvetna och gjort på återvunna material och produktionsmetoderna är energieffektiva!  Funktion, stil och hållbarhet allt i ett! Vilket är just det tänket som behövs 2018! Om jag får välja mellan att köpa ett miljömedvetet plagg eller inte väljer jag alla gånger att betala lite mer för att plagget skall vara framtaget på ett miljömedvetet sätt. Tummen upp för SOC!

Kort om Josefine Bengtsson
Josefine Bengtsson är yogini och entreprenör som pendlar mellan indiska Khola Beach och franska Bretagne samt Biarritz där hon håller retreats i yoga och meditation.


Plaggen skall låta oss känna oss fina i yogan utan att hindra vår praktik” Josefine

“Samarbetet ger mig möjlighet att få ännu fler att upptäcka yogans magiska effekter” Josefine

Fantastisk topp med en vacker baksida.

Matchande tights

Snyggt set!

  Älskar färgen på tröjan!

 

Vad tyckte du om kollektionen? Det rosa setet gillar jag extra mycket!
Om du gillade något plagg finns kollektionen redan att köpa i butik eller att beställa online på Stadium.
Tryck HÄR för att komma direkt till kollektionen.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons