Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning.Uthållig & Stark med Frida

Var med och förändra kroppshetsen!

Håller du med mig i att träning är för ALLA?
Har du börjat tröttna på klyschiga tidningsomslag som utlovar den ena bantningsmetoden efter den andra?
Står alla perfekta kroppar och sixpack dig upp i halsen?
Längtar du efter en förebild inom träningsbranschen vars budskap är att ingen  kropp är bättre än någon annan? En förebild som kämpar för att förändra synsättet på kroppar och mot den kroppshets som är idag? En förebild som har förmågan att inspirera unga tjejer till bättre självkänsla och få fler och fler att trivas i sina kroppar!

Den förebilden finns och hon heter Sara Dahlström och är Hälsa& Fitness chefredaktör och är nominerad i Årets Social Media Influencer i Guldhjärtat.

För några veckor sedan, prydde inte bara Sara omslaget i Hälsa &Fitness, utan medverkade även i Nyhetsmorgon och pratade kropphets -och komplex. Ett så viktigt ämne som Sara som sagt brinner för! Både på sin blogg och på sitt Instagram påvisar Sara att hon, du, jag! ALLA skall vara stolt över sin kropp oavsett kropp! För vi ser olika ut. Något som det kommer lyftas fram mer av i Hälsa &Fitness. Den första fitnesstidningen helt fri från kroppshets!

Tack vare Sara tror jag att träningsbranschen, tidningar, tjejer, killar kommer prata kring kroppar på ett helt annat sätt och att en förändring gällande attityd kring kropphets, kommer ske! Därför känns det extra viktigt att det just är Sara som kliver upp på scenen och tar emot priset  som Årets Social Influencer, på Guldhjärtat.

Skynda dig att rösta! Tyck här

Hängde lite med Sara på Allt för Hälsan mässan i söndags!

Vad tycker du om kropphetsen hur går dina tankar?
Nedan ser du klippet från nyhetsmorgon!

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons