Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Testat löparbarnvagn och Rugby

Goodpr hade igår en pressdag på Clarion Hotel och jag var där och spanade in deras sortiment och nyheter! Hår, hud och nagelprodukter. Allt från stora Amerikanska märken som O.P.I till Nordiska märket Id Hair . Det hade dukat upp helt underbara, färgglada produktbord i hotellsviten och det riktigt kliade i fingrarna att få testa allting.

Medan jag mumsade på en kyckling wrap berättade det härliga tjejerna på Goodpr om lite historia bakom märkena och om de olika produkterna. Volymshampoon, stylingprodukter, olika oljor, en jättespännande hudkräm med proiotika. Ja, sånt som finns för magen! Jättespännande produkt och  O.P.I. s sommarfärger var ju bara to-die-for! Supersomriga och såg nästan ätbara ut! Hoppas det är lika fint på som det ser ut!

goodpr

Direkt efteråt fick jag skynda tillbaka till SATS för att vara med om en genomgång av barnvagnsmärket Bugaboo. Nej jag skall inte ha bäbis utan SATS skall starta löpargrupper med barnvagn. Jättekul och hur bra som helst! Är du intresserad att vara med får du hålla utkik på SATS hemsida! Du kan även gå in och läsa mer om Bugaboo´s populära och innovativa löparvagn på deras hemsida, www.bugaboo.com , det finns ingen annan vagn på marknaden med alla funktioner och med en stol där barnet kan sitta både framlänges och baklänges! Riktigt smidig att springa med måste jag säga. Nästan så jag själv blir lite sugen på att skaffa en!

bugabo.6

Efter genomgången av vagnen var det direkt att åka till Årstafältet för att testa Rugby med Rugbylaget Exiles Ladies! Det var med stor förtjusning jag såg hur tjejerna dundrade in i stora kuddar och jag bara längtade till det blev min tur!  Det var nästan som att jag var gjord för Rugby och det kändes riktigt naturligt att kasta sig in i full fart i en annan människa. Vi övade tacklingar, , lyfta varandra och gjorde en asjobbig fysdel där vi fick göra typ,en miljon burpees, kändes i alla fall som det! Efter dem var jag färdig att gå hem men tji fick jag då tränaren signalerade att vi skulle köra en match. Det var som att jag  fick nya krafter och jag sprang som en blådåre på plan för att göra mig passningsbar. De gånger jag fick bollen försökte jag finta mig förbi motståndarna och det gick faktiskt hyggligt!

Stark och uthållig. Ja det är mitt mål  att fysiskt klara av “allt” Allt är en definitionsfråga men jag skall kunna springa  en halvmara i morgon om jag vill, eller åka Vasaloppet eller Vätternrundan eller köra Rugby!

Vilka utmaningar ser du till att din kropp är beredd på?

Nedan kommer en liten bildbomb från dagen!

goodpr.1Solspray med SPF 30 och 50, enkel att applicera på hela kroppen.

o.p.iO.P:I vanliga färger

nashiUnderbara oljor från Nashi

bugabooJag fick testa vagnenbugabo.4Min kollega Jenni testade också vagnen

rugby

rugby2Hela laget och vi som provade på!

Skulle du vilja testa Rugby har dem öppen träning nästa tisdag 18.00 på Årstafältet!
Det är bara att dyka upp!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons