Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Outfit är viktigt

Oavsett om det är löpning, cykling, gå till gymmet eller vandra tycker i alla fall jag att ens outfit är viktig. Det skall vara bekvämt, funktionellt och snyggt. Ja, kalla mig ytlig men snygga kläder gör det mesta lite roligare. Om du frågar om jag väljer snygghet före funktion så måste jag nog svara ja!

Det hade du också gjort! Varför skulle annars vi tjejer ha högklackat? Inte är det för bekvämligheten!

I och med att jag börjat vandra en del (nej, inte powerwalk. Har jag något speciellt mål? Kanske. Cliffhanger) är det både kul och behövligt med bra utrustning! Att traska runt i ett par tyg gympadojjor funkar inte riktigt i en blöt skog. Finns nog inget värre än ett par blöta fötter heller!

Haglöfs Vandringskängahaglöfs skor
Själv har jag införskaffat ett par riktigt snygga vandringsskor från Haglöfs. Känner att jag fått riktigt mycket skor för pengarna. Dem är vattentäta, tåliga, ger ett bra grepp. Känner mig som en liten bulldozzer i skogen.

Dem kostar 1600kronor men hade jag valt en sko i läder i stället, hade jag fått betala en bra bit över 2000kronor, dessutom var dessa mer bekväma än dem i läder.

 

Är du på jakt efter en bra vandringssko glöm inte att köpa minst en storlek för stora och använda två strumpor för att slippa skav!

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons