Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Besviken på Yoga Games

Jag är lite besviken faktiskt…. i onsdags blev jag jätteglad när jag vann två biljetter till Yoga Games! Nordens största Yogaevent som går av stapeln NU. Nu i helgen i Mûnchenbryggeriet i Stockholm och jag skulle få vara där!!  Botanisera mig med massa rörelsegurus och bli fullmatad med massa, massa inspiration! Så kul men istället blev min vinst på två dagar bara en!

yogagames

Värdekoderna jag fick funkade nämligen inte och när jag kontaktade Yoga Games fick jag till svar att “koderna ska funka”. Så jag testade och testade och testade men efter att jag försökt tio gånger hörde jag av mig igen och skrev att koderna inte funkar.  Klockan 18.oo, dagen före Yoga Games får jag äntligen ett mail. “skriver du koden  i kassan? Hör av dig om det inte funkar

Så jag gör ett sista försök och får error på värdekoden (suprise) vilket jag mailar tillbaka. Jag kollar min mail hela kvällen men ger till slut upp och konstaterar att det inte blir någon Yoga Games. På lördagen när Yoga Games har börjat sedan flera timmar tillbaka , får jag äntligen ett mail med  en ny kod. Men jag hade ju vunnit två biljetter och i mailet fanns bara en kod. Återigen mailar jag Yoga Games, berättar att det fattas en kod, passar även på att uttrycka hur tråkigt jag tycker att det är att det blev så mycket strul och att vi missar första dagen på eventet. Att jag och min kompis verkligen hade sett fram emot denna helg. Jag får ett mail med en ny kod. Ingen ursäkt, ingen kompensation, inget.

Jag vet inte varför koderna inte funkade men dom gjorde inte det  och jag känner mig verkligen besviken. Yoga Games kunde verkligen löst det här bättre och det minsta dom kunde ha gjort är åtminstone att be om ursäkt för allt strul. Inte ok!

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons