Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Att sätta Personligt Rekord!

Det nya Träningsåret har börjat och jag är supertaggad både när det gäller min egen träning och mina PT kunders! Min egen träning fick en riktigt rivstart häromdagen när jag satte personligt rekord i marklyft. 110kilo drog jag upp och gjorde därefter en liten segerdans!!

Har du någonsin satt ett personligt rekord? Slitit för något och PANG, så får du utdelning! Världen känns plötsligt som en lite bättre värld och du får lust att dansa  och sjunga. Ringa en kompis och berätta. Springa fram till en okänd person och krama den. Har du känt så någongång? Kanske inte det sista men om du någonsin har satt ett pb. Visst är det en jäkligt skön känsla?! Något som är beroendeframkallande och som du säkert vill uppleva fler gånger. Det vet i alla fall jag att jag vill! Men konsten när du väl satt ett Personligt rekord. Är att inte bli övermodig och ta i så mycket att du skadar dig! Vet att det är lätt hänt at bli lite viktkåt och vilja fortsätta att l’gga på mer  mer den taktiken är i långa loppet ganska korkad. Är precis samma med löpning. Det funkar inte att springa en halvmara tre gånger i veckan kanske inte ens en mil tre gånger i veckan beroende på träningsbakgrund. Så skynda långsamt!

Bilden är tagen från när jag för några år sedan tävlade i Göteborg på Tactical Challenge. En tävling som består av tre delar och där man tävlar mot alla i hela världen i marklyft, pullups och kettlebell snatches! Jag vann inte men marklyfte 107kilo!

 

deadlift

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons