Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Resumé av Workout Parties

Proteinglass istället för drinkar, träningskläder istället för den lilla svarta och träning istället för att festa. Omkring 500persone kom på Premiären av Workoutparties i Munchenbryggeriet i lördags och jag var givetvis där och minglade, tränade och tävlade. Men vad tyckte jag om det?

 

20.00 slog portarna upp och det kändes ganska ovant att se så många träningsklädda “gå på krogen”.  Alla fick  varsin BCAA drink från NOCCO och därefter var det mingel fram till första träningspasset som skulle hållas av killarna bakom Fitnesspodden, Robert Svensson och Daniel J Larsson. Det bjöds på proteinglass från Lohilo och den som gjorde flest dips vann fem glasspacket. Jag väntade in i det sista för att så många som möjligt skulle hinna tävla så jag  hade ett tydligt mål att jobba mot!  Sjutton dips lyckades jag klämma fram och sedan var det bara att hoppas att ingen lyckades göra fler.

Musiken började dåna öronbedövande högt och jag önskade att jag hade tagit med mig mina öronproppar. En nedräkning började och alla vände sina nyfikna blickar till scenen som  Robert och Daniel  sedan entrade. Klassen började och vi fick springa på stället,göra enben knäböj, plankan och burpee i olika tidsintervall och när klassen var slut slängde sig alla ut till baren för att fylla på vätskedepåerna. Kul!!

Tankar och feedback!
Jag gillar verkligen idén arrangemanget, överhuvudtaget älskar jag allt som uppmuntrar till träning dessutom var personal superhärliga och sånt tycker jag är väldigt viktigt när man är någpnstans!! Hade inte gjort något om de som stod för arrangemanget hade sagt några ord om konceptet och om sig själva före klassen. Stort minus var dock den jättehöga musiken som gjorde att jag och flera andra till och med var tvungna att gå ut för att vila öronen (att någon dessutom var ganska kass i kistan och inte riktigt kunde hålla sig bidrog nog också lite till behovet av frisk luft…)

Hade nog även önskat att det fanns lite mer att göra nu blev det mest att de flesta tittade vad som hände i de olika montrarna. Hade varit kul om man hade kunnat nyttjat det stora dansgolvet och dansat! Hade varit coolt om det varit någon liten show på scenen eller något som ledde till initiativ till att dansa.
Och var va de proteindrinkarna? Hade nog förväntat mig att det skulle gå att beställa någon fluffig, fräscha drink med jordgubbar, is och protein…. Gillar verkligen NOCCO men hade varit nice med en nyttig, fluffig drink utan alkohol. Så riktiga proteindrinkar håller jag tummarna för att det införskaffar till nästa Träningsfest!!

workout noccohappy

Jag vann!

Som sagt under kvällen pågick även denhär  dipstävling där man kunde vinna 5 paket proteinglass från LOHILO. Och gissa vem som vart den lyckliga vinnaren med sina sjutton dips??! 🙂 Vad gör jag inte för lite glass!! 🙂 Kul kväll och jag kommer definitivt gå vid nästa tillfälle den 7 november när Workout Parties upp sina dörrar igen. Kommer du och utmanar mig i dips kanske?!

 

workout dipss

workout lohilo

 

Annons

2 kommentarer

  1. Kick ass! du representerar, det gillar jag;)
    Såg ett klipp från när grabbarna gick upp på scenen och sprängdes typ bort av musiken, kan bara ana hur det var på plats. Kul att få läsa i efterhand

Lämna en kommentar

Annons
Annons