Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Flexibilitet i träningen

Hur duktigt och noggrant du än gör ett träningsschema finns det helt enkelt tillfällen det inte funkar att vara helt fyrkantig och följa sitt träningsschema helst slaviskt. Som att du känner dig sliten och behöver vila, att du inte är upplagd för just det planerade passet idag eller dåligt väder.  För att hålla motivationen uppe och kunna njuta av varje träningspass så mycket det går tycker jag att det är bra att vara flexibel med sin träning och kunna anpassa sig.

Igår fuskade jag själv med min träningen och höll mig inte alls till mitt träningsschema och min ursäkt var just … dåligt väder.

Jag såg egentligen väldigt mycket fram emot att få komma ut på vägarna men jag är verkligen inget fan av att kriga mot regn och blåst. Blir mest irriterad och kan inte alls njuta. När även min fästman skakade på huvudet och slängde sig på soffan vart jag än mer opepp. Vet att jag behöver komma över min issue med dåligt väder men igår gav jag efter och traskade till gymmet istället och övade Power Cleans och bänkade tungt. Gjorde små ökningar till jag bara kunde göra ettor.

Avslutade med 90sek intervaller i 20min på en spinningcykel! Vart ett bra pass och jag traskade nöjt hem och gladde mig åt att jag inte fick ett dugg dåligt samvete för att jag varit flexibel i min träning och låtit cykeln slappa i vardagsrummet.

Hur flexibel är du i ditt träningsschema?

cyklar

Annons

2 kommentarer

  1. jag är för flexibel = har inget träningsschema
    Ganska gött oftast, det är bara att träna vad jag är sugen på men när sugen försvinner då? hmmm kanske är dags att styra upp det lite?

Lämna en kommentar

Annons
Annons