Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Packar för Italien!

Träningsresa till Italien!! I morgon åker jag! påvägDet känns jättekul att få åka iväg och lite extra pirrigt eftersom det är jag som skall hålla i alla trådarna! Det är Sundström Travel som anordnat resan och jag åker med som PT.  Under fem dagar skall jag inspirera, coacha, peppa, springa, hoppa, vandra, cykla, föreläsa, yoga, skratta och mycket mer med ett glatt gäng!

Temat för resan är Kropp & Själ vilket innebär att vi även kommer äta och dricka gott! Det jag vill förmedla till de som är med,  förutom att få dem att kliva utanför sin komfortzon och få dem att testa nya saker, är hur var och en ska kunna – Bli sin EGEN  PT! Jag vill att när de åker hem inte bara skall vara fulla av massa inspiration utan även att de också skall kunna förvalta och förverkliga det de lärt sig! När vi kommer hem ska varje person veta hur just den ska gå vidare med sin träning!

 

Skall göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade om väder, mat och träning!!

Inte nog med det så fick jag precis i posten ett paket från Tough Viking! Har blivit sponsrad med en startplats och i Augusti bär det av. 15km löpning med diverse hinder at ta sig förbi!  (Handen på hjärtat hade jag helst velat springa det lite kortare) men nu är jag i Italien i helgen så det är bara att bita i det sura äpplet! Nä, skoja!

Vad är livet utan utmaningar??

Kanske vill du också ha en utmaning?
Kika in på Tough Vikings hemsida och anmäl dig vettja!

toughvikingtshirt

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons